Help, wij kunnen niet varen, zeilen al helemaal niet

Dom om dan een zeilschip te kopen, zeker een oud charterschip. Misschien wel, maar we hebben het afgelopen jaar meer beleefd dan menig jaar ervoor. Het gaat niet vanzelf, maar het is zeker wel de moeite waard. De Fokkelina is ons thuis en charterschip in de kindervakanties voor (net als dit jaar) 2 maanden per jaar aan het varen met opstappers,, Maar dan moeten we wel schippers hebben die ons willen leren varen en ervoor zorgen dat het schip veilig en binnen de regels vaart.

Dit is de deal:

Zin om weer eens een weekendje of een weekje te varen, for old time's sake? Liefst zelfs met partner en kinderen? Laten zien hoe dat vroeger was? Jij een (terug naar vroeger)vakantie, wij een schipper met de vereiste papieren. geweldig, kost je alleen maar de bijdrage aan de boordkas  voor het eten . Bel ons en kom eens kennis maken, kijken of het klikt!

Of kijk eerst op de website www.Fokkelina.nl We horen graag van jou, ook als het dit jaar misschien nog niet uitkomt. Ken je iemand die dit misschien leuk zou vinden, stuur hem dan aub door!

www.Fokkelina.nl

       Inez & Bart-Jan,  Sil, Jip,Tijn en Fin