Dan bent u bij Zeilcentrum De Windjutter aan het juiste adres!

Bij Zeilcentrum De Windjutter streven wij ernaar om u op een zo prettig mogelijke, ontspannen manier de vaardigheden van het zeilen aan te leren. Of u nu wilt leren zeilen op een open boot of u wilt leren zeilen op een kajuitzeiljacht op het ruime water; bij Zeilcentrum De Windjutter bent u altijd aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse open zeilboten waarmee wij cursussen kunnen aanbieden voor 1 t/m 12 personen. Deze cursussen worden gegeven op de Belter- en Beulakerwijde in Noord-West Overijssel.

Droomt u er echter van om op een kajuitzeiljacht op ruimer water (IJsselmeer/Markermeer) te varen dan kunt u bij ons vanuit Lemmer met onze gloednieuwe Beneteau First 31.7 alle vaardigheden leren die nodig zijn om veilig en vol zelfvertrouwen het ruimere water te bevaren.

Ook in de wintermaanden leren zeilen?

Winteraanbieding geldig van 15 oktober 2007 t/m 15 maart 2008:

Les op onze Beneteau First 31.7 voor slechts 100 Euro per persoon per dag! Dus een complete cursus van drie afzonderlijke dagen kost u dan slechts 300 Euro!

Boek vóór 1 januari 2008 een cursus voor in het zomerseizoen van 2008 en ontvang 10% vroegboekkorting op de prijzen van het zomerseizoen van 2007!

Op onze website vindt u cursussen voor individuen en groepen. Tevens zult u diverse andere mogelijkheden tegen komen zoals les op eigen schip, korte vakanties, flottielje zeilen, etc.

www.zeilcentrumdewindjutter.nl